Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sim Surrounds Megapack
#11
Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.
Reply
#12
(03-05-2015, 08:24 PM)weeds1977 Wrote: Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.they imported beautifully for me in my standalone os! and thank you for reupping number 3!

Excellent. +rep for OP.
Reply
#13
I used the viewer you recommended and after import I ended up with just a huge ball hovering in the air over my sim. Has anyone confirmed these work?.
Reply
#14
do you have your draw distance all the way up? they are large and may take a bit for your system to load
Reply
#15
(03-06-2015, 02:15 PM)LilJennifer Wrote: Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.I used the viewer you recommended and after import I ended up with just a huge ball hovering in the air over my sim. Has anyone confirmed these work?.

Yes they work in OpenSim 0.8.0.3
Avastar, Sparkles, Primstar: Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.





Reply
#16
(03-06-2015, 05:02 PM)weeds1977 Wrote: Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.do you have your draw distance all the way up? they are large and may take a bit for your system to load

I have my draw distance at max and LOD is set at 4.0 and I waited for over an hour for it to load just to make sure and it never does. This is what it looks like.

Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.

Any idea's?.
Reply
#17
OH and I forgot to mention that everyone I try to upload looks like this but I see other sim surrounds in sl just fine and load up in under a minute so it's not my system.
Reply
#18
(03-07-2015, 04:52 PM)LilJennifer Wrote: Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.OH and I forgot to mention that everyone I try to upload looks like this but I see other sim surrounds in sl just fine and load up in under a minute so it's not my system.

Just doublechecking, you have the boxes for Restore region position and Upload checked?
Reply
#19
yeah that looks like the textures aren't being uploaded at all
Reply
#20
(03-07-2015, 06:39 PM)radxxx1 Wrote: Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.
(03-07-2015, 04:52 PM)LilJennifer Wrote: Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.OH and I forgot to mention that everyone I try to upload looks like this but I see other sim surrounds in sl just fine and load up in under a minute so it's not my system.

Just doublechecking, you have the boxes for Restore region position and Upload checked?

OK I didn't have the upload box checked my badd. But now it loads fine as for looks and it charged me L$90 to upload for the textures which is fine but now it's still hovering above my sim in the air and is only 0.50000 in size. It does not surround the sim?. Any suggestions how to fix this now?.

Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)