Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Server and CMS update and fixes
#1
Just finished doing some server upgrades and fixes. If there are any issues please report here. 

ps Im aware of the password reset emails not working properly. Its being worked on ...
Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.

Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links. | Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.
Reply
#2
Good news
Thank you
Reply
#3
Yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy about time papabear :P


Cyra
Reply
#4
my profile picture disappeared Sad

at first i thought it is because tiny pic does not make urls starting with https (and we need them now)
i tried adding a different picture starting with https and i get this message.

This page isn’t working copybot.pro is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500
Reply
#5
just made a post and my image wont work on there either, checked my old posts and my old images that were fine are gone.

i thought it could be just me, is anyone else having this problem? i cant even see Cyras cute signature picture no more it just says this [Image: 2uq0lt4.png]
Reply
#6
(04-17-2019, 01:34 PM)cantkillakitty Wrote: Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.just made a post and my image wont work on there either, checked my old posts and my old images that were fine are gone.

i thought it could be just me, is anyone else having this problem? i cant even see Cyras cute signature picture no more it just says this [Image: 2uq0lt4.png]

Uh oh this sounds not good .
BBBBBBBBBOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!
Reply
#7
Send me good Skin Woman and Man thanks the best to can do bether
Matrix King
Reply
#8
(04-17-2019, 01:34 PM)cantkillakitty Wrote: Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.just made a post and my image wont work on there either, checked my old posts and my old images that were fine are gone.

i thought it could be just me, is anyone else having this problem? i cant even see Cyras cute signature picture no more it just says this [Image: 2uq0lt4.png]
I rated for assets once but that is no longer necessary. Try the XML2-tools.
Reply
#9
awww my answer got eaten by kings new boardcode

i told, better use the uplaod function for your avatar, what also speeds up page loading time
I rated for assets once but that is no longer necessary. Try the XML2-tools.
Reply
#10
you only get options to use Gravatar or https, i guess used to be more options id kill for a upload button, more worried that the picture on my share didn't work Sad
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)